Gavekort

Er du usikker på hva du skal gi bort i gave til noen? Være seg bursdag, morsdag, farsdag, Valentinsdag...julegave...så kan et gavekort fra Horten Næringsforum er det perfekte gitt til alle som oppholder seg mye i Hortensområdet. NB: vårt beste tips til å hente kort og fylle på lokalt er hos vårt medlem Fargerike Kristoffersen i Trimveien. De hjelper deg etter kunstens regler med dette. 


Horten som aktivt og levende handelssentrum
Horten Næringsforum er en forening som jobber for at Horten skal være et aktivt og levende handelssentrum. Foreningens medlemmer er butikker, sentre og andre aktører i Horten, og tilbyr varer og tjenester innen de fleste kategorier.

Gavekortet fra Horten Nærings forum kan brukes hos en rekke av handelsstandens medlemmer.

 

Hvor kan jeg bruke gavekortet?

 

Fylle opp et tomt gavekort

 


Den ideelle gaven til alle i Horten
Et gavekort er en enkel gave som du vet vil bli satt pris på. Dette er det ideelle valg når du skal gi en gitt til en som er mye i Horten, og du ikke helt vet hva du skal kjøpe. Gavekortet lar mottakeren velge akkurat det de ønsker seg, fra et bredt utvalg aktører over hele byen.

Med et gavekort er muligheten mange. Om den endelige gaven blir en god middag, en oppfriskende skjønnhetsbehandling eller en nydelig vårkåpe, er det mottakeren selv som avgjør.

Aktiver gavekort fra mobilen
Gavekort fra iGive kan aktiveres når som helst og fra hvor som helst, enkelt og raskt på mobilen. Sørg for at du har noen tomme gavekort liggende hjemme, så har du alltid gitt tilgjengelig når en anledning skulle dukke opp. Mottakeren registrerer gavkortet på sin mobil. Dermed er kortet alltid med, og kan brukes når det måtte passes.
 

Skulle du ha trøbbel underveis kontakter du Igive support på e-post: support@igive.no  eller telefon: 21525204