Forum handel, service og servering

I forumet handel, service og servering møtes alle innen bransjen i Horten-regionen for å diskutere aktiviteter, erfaringer og hva som skjer i bransjen.

 

For å kunne delta i våre forum må man være medlem av Horten Næringsforum.
Bli medlem her

Forumet møtes 4-6 ganger i året.

 

Forumet er en aktiv samarbeidsplattform og høringsinstans i saker som har betydning for handelsnæringen og servering, og initierer, foreslår og gjennomfører tiltak og aktiviteter som fremmer bransjen i Horten. Deltakerne melder inn aktuelle saker, men HNF kan også ta opp saker som vi ser er aktuelle. Forumet bestemmer selv tema for samlingene og har et årsmøte i desember for å planlegge året som kommer.

 

Horten Næringsforum inviterer til, og leder forumet. Vi er også bindeleddet mellom bransjen og Horten kommune, Vestfold og Telemark fylkeskommune og andre aktuelle instanser.

 

Hvem kan bli medlem?

Alle som jobber innen handel, service og servering i Horten-regionen.

 

Hva koster det å være medlem?

I forum handel, service og servering kreves det kun å være medlem av HNF. Kostnad på medlemskap varier ut ifra omsetning. Les mer og bli medlem her.

 

Møteplass for handel, service og serveringsbransjen i Horten!
Vennligst godta "markedsførings-cookies", ved å klikke her, for å se videoene i dette feltet.

Navy race 2023

Bli med på Navy Race 2023!
5 August går startskuddet på Karljohansvern i Horten.
NavyRace er et eventyr! Haugevis av deltagere i alle aldere finner hvert år veien gjennom 8km og 30 hindere på land og i vann.
I 2023 blir det også Afterrace, bli med på folkefest denne dagen!
Meld deg på i dag!